”Să nu uităm că e doar 1-0.” Rusmir Halilovic, căpitanul echipei de volei.

Primul meci din semifinale, cel de la București, începea cu următoarele date: Rapid nu mai pierduse niciun meci în campionat de 13 etape. Nu mai luăm în calcul meciurile de cupă, echipa din Giulești le câștigase pe toate, inclusiv trofeul.

Performanța jucătorilor noștri este cu atât mai mare. Și felul în care au învins e foarte important. După ce au câștigat primul set, rapidiștii și-au revenit și au câștigat următoarele două. Setul 4 a fost, probabil, cel mai important. La 18-18, se putea întâmpla orice. Dar băieții noștri au făcut ceea ce știu eu cei mai bine: s-au agățat de fiecare minge. Iar încăpățânarea aceasta le-a tăiat aripile bucureștenilor.

Cea mai mare surpriză de la București a fost nu rezultatul, ci faptul că de la un moment al jocului încolo, suporterii noștri au fost mai mulți decât rapidiștii.

”Nu știm de unde au venit atâția suporteri” aveau să spună antrenorul și jucătorii după meci. Pentru Laurențiu Lică, sprijinul publicului a venit atunci când era mai mare nevoie de el: ”Sincer, am simțit această susținere din partea publicului. Au fost și momente mai grele și auzeam din tribună ”nu-i nimic, băieți, mergem înainte, mergem înainte!” Lucrul ăsta contează foarte mult!” a spus Laurențiu.

3-2 pentru Corona pe terenul Rapidului, după ce Rapidul nu a pierdut niciun meci în campionat de 13 etape. Cum e posibil? Care e secretul? ”Cred că acesta e secretul: avem un grup foarte bun! Toată lumea e pregătită, toți vrem în Finală!” a spus unul dintre jucătorii noștri, Cristiano Oliveira.

”Le-am spus băieților de la bun început și la începutul setului 5: Vă rog, bucurați-vă de asta! Putem fi fericiți că suntem aici, în semifinale și că jucăm împotriva acestei echipe frumoase!” a continuat Ewoud Gommans.

Miercuri seara, la Brașov, va mai fi un meci din semifinale. Vom juca din nou împotriva unei echipe frumoase. Și, deloc de neglijat, jucătorii își doresc cu toții să ajungă în finală.

Cu sprijinul suporterilor brașoveni, orice este posibil. Depinde doar de noi, de marea echipă care este Brașovul.