CSM Corona Braşov este un club sportiv  în cadrul căruia activează 11 secţii:  handbal, hochei pe gheață, schi alpin, patinaj viteză, scrimă, polo pe apă, natație, patinaj artistic, bachet, volei și gimnastică.

BRAȘOVUL E CAMPION! Corona Brașov e multiplă campioană la sporturi de echipă în sezonul 2023-2024!

La hochei, echipa noastră a câștigat în acest sezon, în ordine: Cupa României, Erste Liga și Camponatul României! Este o triplă istorică pentru Brașov și pentru România!

La volei masculin, echipa a doborât toate recordurile din orice sport de echipă din țară: nou-promovată în Divizia A1, echipa a câștigat Campionatul Național!

Unul dintre sporturile cele mai populare din Brașov, handbalul, e reprezentat de Corona Brașov în cel mai puternic campionat din lume, Liga Florilor MOL. Echipa a revenit în prima ligă după 4 ani și promite să construiască un viitor pe măsura moșternirii lăsată de Rulmentul și Corona de dinainte de 2019.

Secţia de sporturi de iarnă este cea care deţine cea mai importantă performanţă a clubului Corona, şi anume o medalie de bronz la patinaj viteză, la Jocurile Olimpice de tineret de la Lillehammer 2016. De asemenea, în cadrul aceleiași secții, atât schiorii cât și patinatorii de la patinaj artistic și patinaj viteză au o mulțime de titluri naționale precum și premii importante în competițiile internaționale.Secția se mândrește, printre altele, și cu un sportiv calificat la Jocurile Olimpice de iarnă din anul 2018.

Pentru că din aprilie 2013, când a fost dat în folosință noul Bazin Olimpic – după o reabilitare care a presupus practic o construcţie nouă – Brașovul are o bază modernă în care se poate face performanță, clubul Corona a înființat în anul 2014 o secție de natație precum și una de polo. De asemenea, pentru a populariza acest sport în Brașov, în anul 2014 a fost semnat un protocol de colaborare cu echipa de polo Sportul Stundențesc București, prin care echipa de seniori participă în competiții sub numele de Corona Sportul Studențesc și dispută meciurile de pe teren propriu în Bazinul Olimpic Brașov. În prezent secția de polo cuprinde 3 grupe de juniori și o grupa de copii.

Secția de scrimă de la Corona Brașov a fost infiintată în anul 2015 și își propune să crească, în timp, performanțele unuia dintre cele mai medaliate sporturi din Brașov. De altfel, într-un timp destul de scurt, sportivii secției au adus clubului mai multe medalii.