Fundaș stânga

player

4

DUMBRAVĂ
FLORIN-DANIEL

25 de ani
Romania, Brașov
Înalțime: 176 cm, Greutate: 72 kg

Palmares jucător
  • 2012-2013
    • sportiv FC Brașov – liga 1
  • 2013-2014
    • sportiv Unirea Tărlungeni – liga a II-a
  • 2013-2014
    • sportiv FC Brașov – liga 1
  • 2014-2015
    • sportiv CSM Codlea – liga a IV-a
  • 2016-2017
    • sportiv Sepsi Sf.Gheorghe – liga a II-a
  • 2017-2018
    • sportiv Sepsi Sf.Gheorghe – liga 1
  • 2018-2019
    • sportiv ACS Politehnica Timișoara – liga a II-a
  • 2018-2019
    • AS SR Brașov – liga a III-a