Când ai 5 echipe în primele ligi din România sau în campionate internaționale puternice, vin zile magice în care toate joacă acasă. 8 și 9 martie sunt astfel de zile!

Avem, în ordine, handbal, volei feminin, volei masculin, baschet și hochei, toate la Brașov!

Handbalistele joacă cu câteva dintre cele mai importante jucătoare din lume într-un meci din Liga Florilor MOL. CSM Corona Brașov – CSM București este meciul din etapa a 18-a care va umple, din nou, Sala Sporturilor.

Voleibalistele Coronei dau startul celei de-a doua zile cu penultima etapă din campionat, înainte de play off. De la ora 14:00, Corona Brașov dă piept cu CSU Medicina TG Mureș. Brașovencele s-au calificat deja, matematic, în primele 8 echipe ale României, așa că merită felicitate!

Imediat după meciul fetelor, de la ora 16:30, vom avea parte de un spectacol de volei masculin! Corona Brașov (locul 1) se duelează cu CS Dinamo București, ocupanta locului 4, în cadrul penultimei întâlniri din campionat înainte de playoff. O echipă din București care va veni la Brașov cu toate semnalele de alarmă pornite în fața celei mai mari surprize din ultimii ani de Divizie A la volei masculin, Corona Brașov.

La Patinoarul Olimpic, echipa câștigătoare a Cupei României în 2024, Corona Brașov, începe play-off-ul în Erste Liga, cel mai probabil vineri și sâmbătă cu DVTK. Însă programul sigur îl aflăm mâine, 6 martie, când se va încheia ședința Erste Liga. Vom reveni cu detalii.

Ziua de sâmbătă se încheie la Sala Sporturilor cu baschet spectaculos! CSM Corona Brașov se bate pentru victorie cu CSM CSU Constanța de la ora 19:30. Este încă un meci în care băieții noștri se vor bate pentru victorie – o victorie care ne-ar aduce și mai aproape de visul nebun de a juca între primele 8 echipe din România!