Meciul privit cu circumspecție înaintea deplasării din Ungaria, a confirmat temerile echipei. Corona Brasov a pierdut cu 4-1 în fața lui Ferencvaros.

Cu două seri înainte, echipa din Brașov pierdea temporar unul dintre cei mai buni jucători ai echipei, căpitanul interimar Chase Schaber, accidentat în finalul meciului cu Dunaujvarosi Acelbikak. Corona înregistra astfel, la debutul partidei cu FTC Telekom, trei absențe importante: Roberto Gliga, Jacob Sweeney și Chase Schaber.

A venit astfel rândul lui Daniel Koger să preia rolul de căpitan și să conducă echipa Brașovului. Meciul a debutat cu unicul gol al Coronei, în minutul 9, marcat de Garrett Clarke, asistat de VanWormer și Williams.

În minutul 13 jocul s-a întrerupt câteva minute din cauza unui panou de sticlă de la marginea terenului, se pare un lucru deja obișnuit pe arena celor de la FTC Telekom.

A urmat un meci echilibrat, puternic, cu numeroase momente petrecute de Corona în atac. Cu toate acestea, gazdele au speculat fiecare greșeală, iar scorul final a fost de 4-1 în favoarea lor.
Pentru Corona urmează marți meciul cu MAC, urmând ca joi echipa să plece la Cupa Continentală, în Letonia.