Au trecut doar 2 etape din cel mai puternic campionat de handbal feminin din lume și spiritele deja s-au încins: după ceea ce specialiștii în handbal au numit ”surpriza” sau ”șocul campionatului”, victoria din prima etapă a echipei noastre la Rapid, Corona Brașov a avut un meci mult mai greu acasă, cu Știința. Un meci care a dus echipa între primele 4 din clasament. Doar CSM București, SCM Râmnicu Vâlcea și CS Gloria Bistrița mai au 6 puncte din 2 meciuri. O companie extrem de onorantă pentru noi.

Urmează etapa a 3-a: jucăm la Baia Mare, într-o reeditare (sperăm noi) a meciului amical desfășurat în august cu Minaur. Atunci, Corona Brașov a câștigat.

”Meciurile amicale sunt diferite de meciurile oficiale.” a atras atenția de mai multe ori antrenorul Alin Bondar. Luând însă în calcul implicarea fetelor noastre din primele două meciuri oficiale, plecăm la Baia Mare cu speranță. Pregătirea partidei a fost intensă. Există totuși câteva necunoscute, din cauza unor probleme de lot (diverse accidentări sau probleme de sănătate).

Cum va fi sâmbătă? Asta vom vedea atunci, în sala Lascăr Pană de la ora 18.00. O sală care pare, totuși, să ne priască, pentru că ne-am simțit bine în toate partidele pe care le-am jucat acolo în ultimii 2 ani.

Apoi, echipa vine acasă. Pe 16 septembrie jucăm acasă cu Târgu Jiu, aflată în acest moment pe ultimul loc în clasament.

Aici, Corona Brașov după victoria de la Rapid.