Cele patru jucătoare ale Coronei care au făcut parte din lotul național de cadete al României, câștigător în finala Jocurilor Mediteraneene, alături de Mihaela Ciobotaru, antrenorul secund al “tricolorelor”, au fost premiate de conducerea clubului.

România a evoluat alături de alte 7 echipe (Spania, Kosovo, Croația, Turcia, Muntenegru, Slovacia și Grecia), reușind ca în finală să surclaseze naționala din Muntenegru, cu scorul de 20-18.

Cu toate că România a învins în ultimul act al competiției, câștigătoarea a fost desemnată formația din Muntenegru, organizatorii motivând-și decizia prin faptul că țara noastră nu face parte din Confederația mediteraneeană.

Pentru a le oferi jucătoarelor un moment de premiere de care nu au avut parte în Muntenegru, conducerea clubului Corona Brașov a decis acordarea de cupe și medalii participantelor la Jocurile Mediteraneene.

Mălina Avădanei (inter dreapta), Maria Balint (centru), Ioana Pavăl (portar) și Ana Șerban (inter stânga), alături de antrenoarea Mihaela Ciobotaru, au primit din partea directorului Coronei Brașov, Radu Miclăuș și a antrenorului-coordonator Alina Teslărașu, cupe, medalii și flori!

La emoționantul moment au participat junioare din toate echipele Coronei, care le-au îmbrățișat și felicitat pe cele patru jucătoare!

Jucătoarea Coronei, Ana Șerban, a fost desemnată cel mai bun inter stânga al turneului de la Podgorica, din Muntenegru!

Felicitări, fetelor! Felicitări, Mihaela Ciobotaru!