Echipa de cadete a României (2006/2007) a învins, ieri, echipa Muntenegrului în finala Jocurilor Mediteraneene, cu scorul de 20-18!

Din lotul național de cadete al României care a participat la acest turneu au făcut parte și patru jucătoare ale Coronei: Mălina Avădanei (inter dreapta), Maria Balint (centru), Ioana Pavăl (portar) și Ana Șerban (inter stânga).

Convocată în ultimul moment, Ana Șerban a fost desemnată cel mai bun inter stânga al turneului de la Podgorica, din Muntenegru!

România a evoluat alături de alte 7 echipe (Spania, Kosovo, Croația, Turcia, Muntenegru, Slovacia și Grecia), reușind să surclaseze în finală naționala din Muntenegru, cu scorul de 20-18. Cu toate că România a învins în finala competiției, câștigătoarea a fost desemnată Muntenegru, organizatorii motivându-și decizia prin faptul că țara noastră nu face parte din Confederația mediteraneeană.

Antrenorul principal al lotului național de cadete a fost Marius Dănuleț, iar secund – Mihaela Ciobotaru, antrenoarea echipei de junioare 1 a Coronei. Antrenor cu portarii a fost Eugen Ciulei.

Felicitări, fetelor! Felicitări, Mihaela Ciobotaru! Felicitări tuturor jucătoarelor și antrenorilor lotului național pentru reușită!

Sursa foto: Facebook FRH