După o victorie categorică cu CS Știința Bacău în etapa cu numărul 19 (52-17), formația brașoveană va da pieptul cu lidera clasamentului seriei A din Divizia A, CSM Galați.

Meciul tur dintre Corona și CSM Galați s-a desfășurat pe terenul brașovencelor și s-a încheiat cu victoria gazdelor, cu scorul de 30-25.

Corona este singura echipă care a reușit să învingă formația din Galați în acest campionat, iar gălățencele vor acum să își ia revanșa pe terenul propriu.

Meciul va fi unul dificil, însă motivația unei victorii îl face pe Alin Bondar, antrenorul Coronei, să declare:

„Urmează un joc al orgoliilor! Astăzi, suntem singura echipă care a reușit să învingă formația din Galați. Au o singură înfrângere în toate etapele, la Brașov, în meciul împotriva noastră. Le cunoaștem, știm ce joacă, eu cred că le-am studiat destul de amănunțit și ne dorim să arătăm că le putem învinge încă o dată! Deși pornesc din postura de echipă favorită în acest joc, am încrederea că putem răsturna calculele hârtiei!”.

În acest moment, CSM Galați are 42 de puncte acumulate în 15 meciuri, în timp ce Corona are două meciuri jucate în plus, cu un total de 43 de puncte. Pe locul 3 se află CSM Unirea Slobozia cu 40 de puncte din 16 meciuri.

CSM Galați are o singură înfrângere în acest sezon, în timp ce Corona contorizează în dreptul ei două înfrângeri și un egal. În runda a  20-a, Corona a stat.

Meciul va avea loc pe terenul echipei din Galați, duminică, 10 aprilie, începând cu ora 11.

Baftă, fetelor! Brașovul vă ține pumnii. Hai Corona!