• CSM Corona Brașov a câștigat, cu 28-24, partida cu CSM Roman, găzduită de Sala Sporturilor

Handbalistele Coronei au învins echipa Romanului, cu scorul de 28-24 (18-12), după un meci echilibrat, în care s-a evidențiat dorința de victorie a ambelor combatante.

Pentru Corona au înscris Valentina Soreanu 1 gol, Carla Lăcătuș 2, Patricia Moraru 2, Ana Maria Vacariu 10, Alexandra Dumitrașcu 2, Sarah Darie 4, Cristina Iordachi 5, Patricia Vizitiu 2.

La meciul din Sala Sporturilor „D. Popescu-Colibași”, fanii Brașovului au putut să o vadă jucând în primul meci de acasă pe experimentata Patricia Vizitiu, recent transferată la CSM Corona.

Atmosfera întâlnirii a fost întreținută de suporterii echipei brașovene, care au susținut din tribune jucătoarele, dându-le un plus de încredere și susținere, după eșecul din etapa trecută (a 12-a).

Radu Miclăuș, directorul Coronei Brașov, a declarat, după fluierul de final: „Mă bucur pentru această victorie și vreau să le mulțumesc în special fanilor Coronei, care sunt alături de echipă în orice clipă.”

CSM Corona a urcat pe locul 2 în clasament, cu mențiunea că ocupanta locului 3, CSM Slobozia are un joc în minus față de ocupantele primelor două locuri, CSM Galați și Brașov.

Sâmbăta viitoare, CSM Corona Brașov va juca în turul 1 din Cupa României cu CSM Deva. Meciul va avea loc la Brașov, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu-Colibași”.

Următorul joc al Coronei din Divizia A va avea loc tot la Brașov, în compania echipei CSM București Diva, duminică, pe 20 februarie.

Felicitări fetelor! Felicitări antrenorilor și întregului staff tehnic. Echipa noastră a fost coordonată de la margine de Dumitru Berbece, tehnicianul junioarelor 2, antrenorii senioarelor aflându-se în carantină Covid 19.

Partida a fost arbitrată de A.Avadani și R.Popovici, ambii din Bacău.

Hai Brașovul, hai Corona!