Fotbaliştii Coronei au terminat la egalitate, 1-1 (0-1) meciul jucat sâmbătă, în deplasare cu CSO Plopeni. Golul Coronei a fost marcat de Burlacu, în minutul 16, în vreme ce de la gazde a marcat Dumitrescu în minutul 76.
La finalul partidei, antrenorul Coronei, Călin Moldovan a declarat că este speră ca ceea ce s-a întâmplat în repriza a doua a partidei, să fie un semnal de alarmă pentru jucătorii lui care trebuie să arate altceva în teren. „A fost un meci în care fotbalul ne-a arătat clar că nu iartă. Am ratat patru ocazii bune de a marca şi de a ne duce la 2-0, însă din păcate am primit gol foarte uşor, la o fază care nu anunţa nimic, iar apoi nu am mai reuşit să înscriem ca să ne întoarcem acasă cu cele trei puncte. Sper ca ceea ce s-a întâmplat în teren în repriza a doua, să fie un semnal de alarmă pentru jucători. Trebuie să fie conştienţi de greşeli şi să le repare într-un timp cât mai scurt pentru că etapele de campionat nu s-au terminat. Dacă vrem să emitem pretenţii, atunci este nevoie să arătăm mai mult în teren decât am arătat astăzi în partea a doua a jocului”, a spus tehnicianul Coronei.
Etapa viitoare, CSM Corona Braşov va juca pe Stadionul Tineretului cu SR Braşov. Partida se va disputa vineri 30.10.2020, de la ora 15.00.