Fotbaliştii Coronei au câştigat cu scorul de 2-1 (2-0) meciul jucat vineri seara, pe teren propriu cu AFC Astra 2. Golurile braşovenilor au fost marcate de Burlacu în minutul 8, respectiv Roşu în minutul 25. De la oaspeţi a înscris Pahonţu, în minutul 87 din penalti.

Antrenorul echipei de fotbal Corona Braşov, Călin Moldovan, a declarat că este conştient că în repriza a doua jocul nu a ieşit aşa cum şi-ar fi dorit, dar a subliniat că importantă este victoria şi spiritul de luptă al băieţilor de a obţine cele trei puncte. „A fost o victorie obţinută cu inima, după un efort foarte bun al băieţilor în acest joc. Este adevărat, în repriza a doua am suferit din punct de vedere al posesiei, dar cu toate acestea adversarul nu şi-a creat ocazii de a marca, şi asta datorită tocmai efortului depus de jucătorii noştri. Chiar dacă pe alocuri ce s-a întâmplat în teren nu a fost aşa cum ne-am fi dorit cu toţii, eu îmi felicit băieţii pentru spiritul de luptă de care au dat dovadă mai ales în condiţiile în care, aşa cum am spus,  Astra era mai mult la posesie. La final, importantă este victoria, importante sunt punctele şi faptul că am ajuns să avem trei victorii din trei meciuri, în acest start de campionat. Ne vom pregăti bine în continuare şi sperăm să continuăm pe aceeaşi linie”, a spus tehnicianul Coronei.

Etapa viitoare, Corona va juca tot pe teren propriu, cu ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe 2. Meciul se va disputa vineri 02.10.2020 de la orele 15:00