Echipa de fotbal Corona Braşov va începe la finalul acestei săptămâni jocurile de la barajul de promovare în liga a treia la fotbal. Echipa braşoveană a terminat pe primul loc în liga a patra şi va juca în 1 şi 5 august, cel mai probabil la Ungheni, meciurile care decid promovarea.

Antrenorul Coronei, Călin Moldovan a declarat că este convins că munca din campionat  se va concretiza cu promovarea în liga a treia. „Avem de jucat două meciuri decisive pentru a ne îndeplini obiectivul fixat la startul sezonului. Avem încredere în noi că putem promova, dar cu toate acestea trebuie să fim atenţi şi motivaţi, ca să evităm orice situaţie neplăcută. Mă bucur că nu avem probleme medicale, nu sunt accidentări, astfel că ne pregătim normal şi în efectiv complet pentru cele două jocuri. Vom pleca spre baraj încrezători că la întoarcere sărbătorim promovarea”, a spus tehnicianul Coronei.

Corona Braşov va juca primul meci pe 1 august de la ora 17.30, cu CS Gheorghieni (Harghita), urmând ca în 5 august, pe acelaşi teren să joace în compania celor de la CS Ocna Mureș (Alba). Pe 9 august se vor întâlni CS Ocna Mureş şi CS Harghita.