După o pauză forţată de aproape cinci luni, fotbaliştii Coronei reiau în acest week-end, meciurile oficiale.
Echipa braşoveană va juca meciurile decisive pentru desemnarea echipei participante la câştigarea locului 1 în clasamentul ligii a patra, care aduce de la sine şi prezenţa la miniturneul pentru promovarea în liga a treia.

Astfel, Corona Braşov, va juca sâmbătă, 18 iulie, ora 17.30, pe stadionul Tineretului cu ACS Colţea 1920 Braşov, iar miercuri, 22 iulie, cu Precizia Săcele, tot de la 17.30.

Antrenorul principal al Coronei. Călin Moldovan a declarat că atât el cât şi băieţii şi întreg staff-ul tehnic sunt nerăbdători să intre din nou în emoţia competiţiilor oficiale. „A fost o pauză mult prea lungă şi tuturor ne e dor de fotbal. Ne-am pregătit cum am putut mai bine în această perioadă, respectând desigur restricţiile impuse de autorităţi. Sunt convins că o să facem un meci bun sâmbătă, şi o să câştigăm, iar apoi acest lucru să se întâmple şi în meciurile care vor urma. Nu mai este un secret că avem obiectiv promovarea şi cu siguranţă spre finalul lunii august să ne putem bucura de aceasta”.

Călin Moldovan a subliniat că echipa pe care o antrenează are doar orgolii sportive şi că îşi doreşte un raport corect cu toate echipele implicate în competiţie. „Noi vrem să câştigăm, aşa cum îşi doreşte de altfel orice sportiv care intră pe teren, indiferent de sportul pe care îl practică. E ceva firesc să ai astfel de orgolii sportive. Problema apare atunci când ele se regăresc în afara terenului de sport, iar Corona tocmai asta vrea să evite. Noi am avut şi vom avea în continuare deschidere către celelalte cluburi din Braşov şi cred că ar trebui ca toţi să avem acelaşi ţel, şi anume ca Braşovul să aibă încă o echipă de seniori care să ofere fotbaliştilor posibilitatea de a rămâne acasă, la Braşov. Cu siguranţă toţi iubim fotbalul, toţi ne dorim ce e mai bine pentru sportivi şi din acest motiv cred că trebuie să găsim o cale de a ne înţelege pentru că din acest lucru are de câştigat doar fotbalul braşovean”.

După meciul de sâmbătă, în 1, 5 şi 9 august 2020, se va desfăşura miniturneul de baraj, însă la acest moment nu a fost anunţat oficial stadionul care va găzdui respectivele partide.