Traversăm o perioadă extrem de grea, la nivel mondial, iar aceasta a afectat implicit şi sportul din întreaga lume.

În aceste condiţii, ca urmare a Pandemiei de Covid19 care pune în pericol viaţa oamenilor, Clubul Sportiv Municipal Corona Braşov s-a aliniat cluburilor sportive care s-au văzut nevoite să îşi înceteze activitatea sportivă, acest lucru ducând ulterior la impunerea unor decizii în ceea ce priveşte contractele de activitate sportivă pe care le are încheiate cu antrenorii, sportivii şi personalul auxiliar.

Astfel, în urma unei discuţii care a avut loc miercuri, 24 martie 2020 la sediul Primăriei Braşov, cu dl. Primar George Scripcaru şi cu dl. Viceprimar Mihai Costel, legate de activitatea clubului în perioada decretării stării de urgenta la nivel naţional, s-au luat următoarele decizii:

Conducerea clubului va emite o Decizie de director prin care se va iniţia procedura pentru suspendarea temporară  a tuturor contractelor de activitate sportiva incheiate cu clubul şi aflate în desfaşurare, până la declararea oficială a încetării stării de urgenţă. Pe perioada suspendării contractelor, persoanele vor beneficia de prevederile art. XV alin. 2 din Ordonanţa nr.30/2020. Această măsură a fost adoptată şi de către alte cluburi sportive din ţară (CSM Craiova, CSM Bucureşti, CSM Galaţi, etc), precum si de cluburi sportive din Europa.

Menţionăm că în momentul în care se declară ridicarea Stării de Urgenţă la nivel naţional, şi se dă decizia de revenire la activitatea sportivă, implicit  şi activitatea clubului revine la normal.