Marţi, în prima zi a  Campionatelor Naţionale de schi alpin, care se desfăşoară pe pârtia Sub Teleferic din Poiana Braşov, schiorii Coronei, pregătiţi de Emilian Focşăneanu, Cristiana Ghişoi şi Bogdan Barbu şi-au trecut în cont nu mai puţin de cinci medalii.
Sportiva Diana Renţea a câştigat titlul de campioană la slalom uriaş, atât la categoria U18 cât şi la U21. În competiţia băieţilor, Szoke Hunor este campion naţional la U18 şi a câştigat locul 3 la categoria U21, în vreme ce Vlad Iordache a câştigat şi el bronzul la U18.

Antrenorul coordonar Emilian Focşeneanu a spus că este mulţumit de felul în care s-au prezentat sportivii Coronei în prima zi a  competiţiei. „A fost un concurs bun, nişte condiţii excelente, zăpadă bună, gheaţă cât trebuie, vremea a ţinut cu noi pentru că totul a fost exact ce aveam nevoie. Suntem mulţumiţi de medalii, unii nu au făcut altceva decât să confirme că au valoare, au fost la turaţie maximă şi asta evident ne bucură. Au mai fost şi greşeli, dar una peste alta a fost bine şi sperăm ca şi mâine, în întrecerile de slalom special lucrurile să stea la fel de bine pentru sportivii Coronei”.