Meci cu miză mare, duminică, de la ora 17.00 în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, între Corona Braşov şi Gloria Bistriţa. Handbalistele Coronei vor juca în faţa unei săli arhipline, calificarea în grupele Cupei EHF. Chiar dacă în urma partidei tur, de la Bistriţa, Corona are un avans de două goluri, antrenorul Ion Crăciun nu se bazează pe acest lucru şi face totul pentru a-şi menţine echipa cât mai conectată la miza partidei. „Nu trebuie să ne culcăm pe o ureche. Aşa cum am spus şi imediat după jocul de la Bistriţa, returul va fi foarte greu şi fiecare echipă are şansa ei. Trebuie să fim foarte atenţi, foarte concentraţi să avem grijă să greşim cât mai puțin. Bistriţa nu mai are ce pierde şi cu siguranţă va veni aici să joace la o victorie care să îi asigure calificarea”.

Tehnicianul Coronei este convins că fiecare jucătoare se gândeşte la oportunitatea de a juca în Grupele Cupei EHF. „Pentru meciul de la Bistriţa însă, mă bazez pe faptul că fiecare jucătoare se gândeşte la oportunitatea unică să poţi să intri în grupele Cupei EHF. O să încercăm să pregătim foarte bine jocul, să nu facem o supriză pentru că asta înseamnă că am muncit degeaba. Sunt convins că la meciul cu Bistriţa fetele vor avea o altă atitudine în teren faţă de jocul de campionat cu Slobozia. În plus, va reveni şi Eliza, pe ea nu am vrut să o forţez pentru că a avut o răceală puternică”.

În mod sigur partida cu Gloria Bistriţa se va juca în faţa unei săli arhipline, interesul pentru bilete fiind foarte mare. Biletele pot fi achiziţionate online  AICI sau AICI, precum şi în reţeaua Inmedio, Germanos sau Poşta Română.