Corona a dat startul sâmbătă, la Şcoala gimnazială nr. 30, la a doua ediţie a proiectului „Sportul în şcoli”, un program susţinut de Primăria Braşov şi Consiliul Local Braşov, în parteneriat cu Inspectoratul Şcolar Judeţean. Timp de aproape două ore, elevii din clasele primare s-au distrat timp de două ore alături de antrenorii specializaţi ai clubului Corona Braşov, încercând sporturi diferite cum ar fi: scrimă, handbal, fotbal, sau diverse joculeţe de îndemânare sau dezvoltare a calităţilor fizice.

Preşedintele Coronei, Liviu Dragomir, s-a arătat mulţumit că acest proiect a reuşit să ajungă în şcoli pentru al doilea an şcolar şi va continua, cu siguranţă, mult timp de acum înainte. „Aşa cum am spus încă de la lansarea proioectului, la începutul acest an, nu ne dorim să fie ceva pasager ci trebuie să devină o obişnuinţă atât pentru copiii cât şi pentru părinţi. Trebuie să înţeleagă că e important ca sportul să facă parte din viaţa noastră de la cele mai fragede vârste, pentru că dincolo de a oferi un stil de viaţă sănătos, dă posibilitatea de a se dezvola mai uşor şi din punct de vedere social.  Nu este nevoie ca cei mici să facă obligatoriu sport de performanţă, ci doar să vadă că există alternativă la petrecerea timpului liber, împreună cu alţi copii de aceeaşi vârstă”, a declarat Liviu Dragomir.

În cadrul proiectului „Sportul în şcoli”, antrenorii specializați de la Corona Braşov vor susţine ore gratuite de sport, în fiecare zi de sâmbătă din lună, în baza unui program stabilit de comun acord cu fiecare instituție de învățământ în parte, pentru elevii de la clasa 0 până la clasa a IV-a.
Consiliul Local Brașov a aprobat în ședința ordinară din 15 noiembrie 2018, proiectul „Sportul în şcoli”, propus de clubul Corona Braşov.