Astăzi în etapa cu numărul 6 a Ligii a IV-a de fotbal, echipa antrenată de Călin Moldovan a câștigat în fața ocupantei locului 11 înaintea acestei etape, AS Cetățenii Ghimbav. Echipa aliniată la startul partidei a fost: Moldoveanu, Rusu, Forika, Burlacu, Dumbravă, Leonte, Alupoaie, Manole, Rusu, Buga şi Voicu, pe banca de rezervă aflându-se: Petrescu, Stoica, Ivan, Olaru, Dumitru, Arteni și Bot. Pentru Corona Braşov au marcat: FORIKA minutul 1, ALUPOAIE minutele 11 și 45, BUGA min.12 și 42, ROȘU min.14 și 24 şi STOICA minutul 62 stabilind scorul final de 8-0 pentru echipa noastră.

”Este rodul seriozității jucătorilor, îi felicit pentru faptul că au fost concentrați și pentru că ne respectăm munca pe care o facem. A fost un meci frumos, în care băieții au aplicat întocmai cele exersate la antrenament. După ce în meciurile trecute am introdus în joc fotbaliști din propria pepinieră, astăzi a fost rândul celor de la CSS Brașovia. În urma colaborării cu aceștia, am pus pe foaia de joc 4 jucători: Alexandru BOT, Daniel DUMITRU, Răzvan ARTENI și Ionuț Olaru, dintre care doi au și evoluat, și anume: Bot Alexandru introdus în minutul 73 în locul lui Rareș Forika și Daniel Dumitru ce a intra în joc în minutul 79 înlocuindu-l pe Roșu Bogdan. Sigur, pe parcursul campionatului, meci de meci vom încerca să dăm șansa să joace atât jucătorilor crescuți de noi în propriul Centru de Copii și Juniori, cât și juniorilor de la CSS Brașovia cu care avem protocolul de colaborare, ” a declarat, la sfârșitul partidei, antrenorul Moldovan.

Pentru Corona Brașov urmează meciul cu FC Precizia Săcele, în deplasare pe 21 septembrie ora 11.00, un meci foarte important pentru echipa noastră.