Handbalistele Coronei joacă în acest week-end în deplasare, cu CSM Galaţi, într-o partidă contând pentru etapa 17 a Ligii Naţionale de handbal feminin.

Antrenorul Corronei, Ion Crăciun a declarat că este mulţumit că va aborda acest joc cu toate fetele apte. „Au fost meciuri întregi în care am avut probleme medicale şi nu am putut folosi echipa la adevărata ei valoare. Sper ca în acest medci de la galaţi să se simtă că nu mai avem probleme medicale şi că putem face un joc foarte bun.

Tehnicianul este convins că gazdele de la Galaţi vor face tot posibilul să mai câştige câteva puncte în clasament, mai ales că în acest moment ele ocupa  penultima poziţie. „Situaţia lor nu este tocmai bună în clasament, pentru că au nevoie disperată de puncte, însă, în mod normal la ce echipă avem, nu ar trebui să ne facem probleme. Din păcate, însă, au mai fost şi surprize, astfel că noi trebuie să ne luăm toate măsurile pentru a ne ieşi jocul exact aşa cum vrem. Avem la rândul nostru nevoie de cele trei puncte, pentru că şi noi ne luptăm pentru un obiectiv, iar acest lucru face ca orice joc să fie foarte important”.

Partida de la Galaţi se va disputa sâmbătă, de la ora 17.00. După acest joc, pentru Corona urmează două partide pe teren propriu. Miercuri, de la ora 17.30, la Braşov, Corona va juca restanţa cu Măgura Cisnădie, urmând ca în data de 5 martie ora 17:30 să primească vizita celor de la Gloria Bistriţa.