Corona aşteaptă cu nerăbdare partida cu SCM Râmnicu Vâlcea, care se va disputa sâmbătă, 3 noiembrie, de la ora 17.30, în Sala Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi” din Braşov.

Chiar dacă braşovencele vor avea în faţă liderul clasamentului, Liviu Dragomir, preşedintele clubului Corona Braşov, a declarat că are încredere că echipa va face un meci bun, în ciuda problemelor de lot cu care se confruntă. „Venim după o perioadă cu rezultate bune, avem un moral bun iar asta ne dă încredere în ceea ce priveşte jocul cu SCM Râmnicu Vâlcea. Ştim că vom avea în faţă singura echipă neînvinsă din campionat, şi că nu va fi un meci uşor, dar cred că şi noi am demonstrat că avem o echipă echilibrată, o echipă care poate pune probleme şi care practică la rândul ei un joc ce pune probleme adversarilor. Este adevărat că ne-am fi dorit să avem întreaga echipă aptă pentru acest meci, dar nu avem ce face, trebuie să facem totul pentru a ne apăra punctele de pe teren propriu în orice condiţii. Consider că avem în lot bun şi că orice jucătoare intră în teren poate aduce un plus de valoare, eu am mare încredere în acest lucru”, a declarat oficialul Coronei.

Liviu Dragomir a mai adăugat că se aşteaptă la o atmosferă  incendiară în sală, la ora partidei. „Braşovenii au fost de fiecare dată alături de noi şi cu siguranţă la fel va fi şi sâmbătă. Cei de la Vâlcea au anunţat deja că vin cu galerie, astfel că, în mod cert va fi frumos în sală, pentru că galeriile au farmecul lor în tot ce înseamnă un eveniment sportiv. Ca de fiecare dată, ne aşteptăm să avem în public, un jucător de bază, care să ne ajute..”.

Din echipa antrenată de Ion Crăciun vor lipsi Sorina Tîrcă şi Marilena Neagu, prima cu mâna în ghips după accidentarea din meciul cu Dunărea Brăila, iar a doua, în recuperare după o entorsă suferită în urmă cu o lună, la un antrenament. Din lotul Coronei nu va face parte nici Bianca Tiron, jucătoare care nu a avut însă nici o prezenţă în actuala ediţie de campionat din cauza operaţiei suferite la genunchi, în această vară.

Pentru a veni în întâmpinarea braşovenilor, clubul Corona a început deja vânzarea biletelor pentru meci. Astfel, cei care îşi doresc să evite aglomeraţia de la casa de bilete, în ziua meciului, pot veni în fiecare zi între orele 9.30 – 16.00, la sediul clubului Corona, aflat în incinta Sălii Sporturilor „Dumitru Popescu Colibaşi”, la etajul 1 (intrarea dinspre terenul de tenis).