Cu 7 minute înainte de finalul meciului, Mihaela Adam a cerut time-out. Unele dintre fetele noastre n-au putut să-și ascundă bucuria. Conduceau clar. Și totuși, ”Nu vă relaxați!” le-a cerut antrenoarea. Blând și ferm.

Pentru cineva care a urmărit măcar un antrenament condus de ”Mița”, finala de azi nu e o surpriză. Așa explică ea, de fiecare dată, ce vrea de la fete: blând și, în același timp, ferm. Nu vreți să știți cum e când nu e blândă…

Finala Campionatului de junioare 2 s-a desfășurat într-un singur sens. Indiferent de efortul Bistriței, care a reușit de câteva ori să se apropie și chiar să conducă (7-6 în minutul 10). Jucătoarele noastre au arătat atât de sigure de valoarea lor încât nimic nu le-a tulburat: nici terenul, nici galeria oaspeților, nici răbufnirile adversarelor.

Cu foarte puține ore de recuperare după semifinala de ieri, fetele noastre au fost la fel de proaspete ca în primul meci din Turneul Final. Iar traseul creat deja de Antonia Mosor a funcționat din nou. Un traseu construit dintr-o singură pasă, direct de la Ana Totoescu sau de la o altă jucătoare și din efortul continuu al Antoniei, care a alergat cât pentru 10 meciuri. Degeaba ar fi fost pasele perfecte dacă jucătoarea care tocmai se apărase n-ar fi alergat mâncând pământul până aproape de careul advers.

Munca Antoniei a fost răsplătită la final: cea mai bună jucătoare a meciului, cu 12 goluri din… 12 șuturi!

Dar suntem siguri că nu aceasta e răsplata ei cea mai mare. Bucuria echipei sale contează mult mai mult. O echipă care este, de astăzi, CAMPIOANA ROMÂNIEI!

Bravo, Ana Totoescu (7 parade), Arianna Ioniță, Karina Vajda, Denisa Aron (1 gol), Luana Iliescu (4 din 4), Eszter Pakot, Ana Maria Șerban (9 goluri azi), Maia Andrei (2 goluri), Denisa Lache (5 goluri azi), Hannelore Dumitru, Bianca Mocanu (1 gol), Raisa Sala (3 goluri), Agata Stoican (5 goluri), Daria Aldea (1 gol), Denisa Rascanu, Daria Oros, Antonia Mosor, Valentina Manea (1 gol), Rebeca Sucălescu!

Bravo Mihaela Adam, Robert Hegedus și Alina Teslărașu!

CS Gloria 2018 Bistrița Năsăud – CSM Corona Brașov 32-44.