27, 28 și 29 aprilie. Sâmbătă, duminică și luni, Sala Sporturilor din Brașov va răsuna de strigătele fanilor brașoveni, brăileni și gălățeni. Vor fi meciuri foarte importante pentru echipele noastre de handbal și volei masculin.

Sâmbătă, 27 aprilie, ora 17.30. CSM Corona Brașov – HC Dunărea Brăila, în etapa a 22-a a Ligii Florilor MOL. Una dintre cele mai puternice echipe din campionat, finalistă a Cupei României, calificată în Final Four EHF European League de la Graz, 11-12 mai. ”O echipă foarte puternică.” o descriu, la unison, jucătoarele noastre. De fapt, nici n-ar fi mare lucru de adăugat la această caracterizare. Rezultatele au vorbit pentru HC Dunărea Brăila, iar ce se va întâmpla în mai la Graz va întregi imaginea excelentă pe care a lăsat-o echipa.

Oficialii brăileni au anunțat că vor veni la Brașov cu galerie, așa că vom avea atmosferă în tribunele de obicei pline ale sălii sporturilor.

Duminică și luni, 28 și 29 aprilie, sunt meciurile 3 și 4 ale Finalei Diviziei A1 masculine la volei. Echipa noastră pornește cu un avantaj moral în fața campioanei ultimelor 5 sezoane, Arcada Galați. În primul meci de la Galați, jucătorii noștri au câștigat. 1-1 la general este un rezultat excelent pentru noi.

Ce e cert e că vom juca cu Cupa de Campioni ai României pe masă. Pentru că indiferent care dintre echipe va câștiga primul meci de la Brașov, ea are automat șansa de a închide Finala tot aici, în partida de luni.

Și aici, oficialii gălățeni au anunțat că echipa vine însoțită de o galerie consistentă, așa că lupta nu va fi doar pe teren.

Urmează trei zile importante pentru sportul brașovean. Un rezultat bun cu Brăila la handbal ne va da un plus de putere pentru meciurile următoare, ultimele din campionat, meciuri în care echipa noastră ar trebui să se păstreze într-o zonă sigură a clasamentului.

La volei, nici măcar nu are rost să mai repetăm: avem șansa istorică să devenim CAMPIONI AI ROMÂNIEI!

Două sporturi, trei zile foarte importante. Suntem siguri că suporterii brașoveni au așteptat astfel de meciuri și că vor veni în număr mare să sprijine echipele. E rândul nostru să arătăm ce putem.

sursa foto @copyright SportsMedia/ Dan Potor &  Sportul Ilustrat/ Sorin Pană