20 aprilie, ziua în care Brașovul își sărbătorește cei mai buni sportivi din 2023! Va fi o sărbătoare în care, cu mic, cu mare, vom putea să îi cunoaștem și să îi aplaudăm la scenă deschisă pe sportivii care au câștigat cele mai strălucitoare medalii pentru Brașov în 2023.

Inițial, Sărbătoarea trebuia să se petreacă în Piața Sfatului. Însă prognoza meteo ne-a dat complet peste cap planurile și a trebuit să ne repliem și să organizăm ziua în interior.

Astfel, ”Sărbătoarea sportului brașovean” se va desfășura, în cea mai mare parte, în Sala Sporturilor D. P. Colibași. Va fi un program atractiv, în care îi invităm să fie parte pe toți iubitorii sportului din Brașov.

Sala Sporturilor își va deschide porțile de la ora 11.00, când în holul de la intrarea principală vor începe ateliere sportive (hochei, mini-handbal, tenis de masă, scrimă, judo, volei, baschet). În parcarea sălii, vom vedea organiza de asemenea câteva ateliere, în funcție de vreme.

De asemenea, în interiorul sălii, instructorii de la Belaqva ne vor provoca la câteva reprize de mișcare, așa că veniți pregătiți! S-ar putea să și transpirăm puțin, dacă tot e ziua sportului.

La ora 13.30, pe Bulevardul Victoriei va fi Parada Sportivilor, condusă de toboșarii neobosiți de la Barbarossa Samba Group.

La ora 14.00 începe premierea sportivilor! Toți spectatorii vor lua loc în tribune și vor urmări spectacolul medaliaților. Un show pigmentat de Trupa de Cheerleaders Râșnov Stars, de Barbarossa Samba Group și de tânăra trupă de rock alternativ/ indie din Brașov, The Citybreakers. Premiile vor fi înmânate de câteva personalități sportive ale României, printre care Președintele COSR Mihai Covaliu, fosta atletă Maricica Puică și fosta mare handbalistă Aurelia Brădeanu.

După cele aproximativ 3 ore de spectacol, Sărbătoarea sportului brașovean se încheie cu un concert extraordinar!

MIRA vine la Brașov special pentru acest eveniment!

MIRA va încheia ziua de 20 aprilie, o zi pe care suntem convinși că ne-o vom aminti cu plăcere.