Un șir magic. De miercuri, 27 martie, până duminică, 31 martie, Brașovul a avut parte de cel mai bun șir de rezultate sportive de echipă din istoria sa: și totul a început cu o înfrângere. Însă o înfrângere cu una dintre cele mai bune echipe din Campionatul de volei feminin, un meci în care fetele noastre au arătat că vor și știu să se lupte.

Ziua 1. Miercuri, 27 martie, ora 18.00. Volei feminin. Corona – Târgoviște 1-3. Dar fetele se vor lupta în continuare pentru locurile 5-8 din clasament.

Exact în același timp, la București, era volei masculin. Steaua – Corona Brașov. Sferturi de finală, meciul al doilea. Noi plecam la București după o victorie clară acasă cu bucureștenii și cu gândul la Europa.  S-a terminat cu 1-3, iar meciul acesta ne-a dus în semifinalele Campionatului Național și direct în Cupele Europene!

Ziua 2. Joi, 28 martie, ora 18.15. Baschet. Corona Brașov – CSM Târgu Mureș 89-79. O victorie care ne duce la doar un pas de play-off-ul celor mai bune 8 echipe din România. Visul continuă!

Ziua 3. Vineri, 29 martie, ora 18.00. Hochei. Corona Brașov – Gheorgheni. Al 5-lea meci al semifinalei Erste Liga, reeditarea semifinalei de anul trecut. Era 2-2 și spiritele se încinseseră. S-a încheiat 3-2 și brașovenii aveau, dintr-o dată, două șanse să ajungă în marea Finală.

Ziua 4. Sâmbătă, 30 martie, ora 18.00. Handbal. SCM Universitatea Craiova – CSM Corona Brașov. Fetele noastre începeau cu un moral bun după victoria de acasă cu Mioveni. Dar victoria aceea nu era de ajuns pentru a ieși dintr-o zonă neclară și complet nesigură a clasamentului. Așa că era nevoie de sacrificii pe teren. Fetele și-au înțeles perfect misiunea și VICTORIE! 35-37, și Corona Brașov e pe locul 9.

Ziua 5. Duminică, 31 martie. Hochei. Din nou hochei, din nou Gheorgheni – Corona Brașov.

O serie epuizantă pentru toată lumea: jucători, staff, organizatori. Era prima dintre cele două șanse pe care Brașovul le avea pentru a ajunge în Finala Erste Liga. Iar băieții noștri au jucat ca la carte. De fapt, ca să dezvăluim un mic secret, au jucat ca pe tabla pe care antrenorul Dave Macqueen le-a arătat-o la ședința de dinainte de joc. 2-6, scorul care nu permite niciun comentariu. Suntem în FINALĂ! Și nimic nu ne mai oprește să visăm!

5 echipe. 4 dintre ele între primele 8 din România în campionatele lor.

2 dintre ele se bat la titluri naționale și internaționale.

De fapt, suntem exact în mijlocul unui vis. Să ne bucurăm de el!.