În data de 20 aprilie, centrul Brașovului se transformă într-un loc în care sportul își arată puterea și frumusețea! Sportul înseamnă sănătate, pasiune și apartenență la comunitate, iar sportivii de performanță sunt cei care ne fac să fim mândri că suntem brașoveni!

Pentru a  reuși să prezentăm dimensiunea sportului de performanță din Brașov, invităm toate cluburile din Brașov să ni se alăture în parada Sportului Brașovean.

În data de 20 aprilie, de la Primărie și până în Piața Sfatului va avea loc Parada Sportivilor, un eveniment unic în care sunt așteptați toți sportivii de performanță ai Brașovului. Ulterior, în Piața Sfatului va avea loc premierea celor mai buni sportivi.

Brașovenii și turiștii prezenți în centrul Brașovului îi vor putea aplauda astfel, la scenă deschisă, pe cei care ne țin cu sufletul la gură prin evoluțiile lor și care ne transmit din energia și puterea lor!

Întreg anul sportivii se antrenează din greu în sălile de sport și participă la numeroase competiții pentru a deveni din ce în ce mai buni și a reprezenta, cu mândrie, Brașovul. Este acum momentul să le recunoaștem valoarea și să îi aplaudăm!

Toate cluburile din Brașov sunt invitate să se înscrie la această paradă.

De asemenea, cluburile sportive care doresc își pot prezenta oferta în spațiul special amenajat în Piața Sfatului. Cei care doresc să atragă copii către clubul lor o pot face și prin atelierele care se vor organiza în piața centrului istoric.

Pentru participarea la Parada Sportivilor și înscrierea pentru organizare atelierelor sau prezentarea ofertei de club, vă rugăm să contactați organizatorii la adresa comunicare@coronabrasov.ro sau la tel 0724519747.

Vă mulțumim și vă așteptăm în număr cât mai mare la Sărbătoarea Sportului Brașovean.