O istorie lungă stă în spatele confruntării de azi. În ultimii 5 ani, niciuna nu a fost pierdută de echipa din Craiova. Însă nu istoria dictează rezultatele meciurilor, ci jucătoarele, felul în care se antrenează, tactica, antrenorii, stafful, forma de moment…

Craiova trece prin schimbări profunde. În urmă cu 2 etape a schimbat antrenorul.

”După un singur meci jucat cu noul staff, nu se pot întâmpla foarte multe lucruri. Am făcut o analiză foarte atentă a meciului pe care l-au jucat ele împotriva Buzăului, am sesizat niște lucruri, le-am pus în practică la antrenament.” Spune antrenorul nostru, Iulian Stamate.

”Ne-am pregătit foarte bine, fetele vin cu o energie foarte bună.” Venim după victoria de acasă cu Mioveni, una care ne-a asigurat puțină liniște. Și Craiova vine după o victorie, cu Buzău. Doar că, dacă la sfârșitul turului echipa era pe 2, acum a căzut pe 6 și a avut o serie întreagă de meciuri neconvingătoare. De exemplu, cu Mioveniul pe care noi l-am bătut, Craiova a pierdut. Cu Minaur, la fel. Dar, cum tocmai am spus, nu istoria face rezultatele.

Vom avea, în această seară, de la ora 18.00, două echipe care vin după victorii. Asta înseamnă moral bun. Pentru Craiova, locul din clasament nu justifică niciun fel de presiune. Pentru Corona, orice meci pierdut ne duce într-o zonă foarte sensibilă.

”Trebuie să câștigăm fiecare meci pe care îl jucăm de azi înainte.” spune antrenorul nostru. Desigur, poate părea o declarație foarte optimistă, însă pentru cineva care urmărește echipa de foarte aproape, nimic nu este imposibil. Fetele noastre pot orice.