”Aproape jumătate din echipa care a dus greul campionatului este accidentată.” Pentru cei mai mulți dintre noi, această realitate ar fi decisivă. Ar fi un motiv foarte puternic care să justifice renunțarea, acceptarea unei înfrângeri de necontestat. Nu și pentru antrenorul echipei noastre de volei feminin, Ciprian Dârnescu. ”Avem un grup unit, valoros. Fetele au făcut un meci foarte bun în tur, să știți, chiar dacă am pierdut. Un meci care ne dă speranțe că avem șanse reale la meciul de astăzi.”

Întâlnim echipa de pe locul 1 în campionat. Am întâlnit-o în acest sezon de două ori în campionat, de două ori în cupă și, acum, o dată în play-off. Destule ocazii pentru fetele noastre să ajungă, astăzi, să creadă că pot face un meci mare.

”Ne dorim să avem mulți suporteri să ne susțină. Întâlnim echipa de pe locul 1, câștigătoarea Cupei României și avem nevoie de al 7-lea jucător să reușim să intrăm în meciul decisiv.” rezumă Ciprian Dârnescu atmosfera de dinaintea partidei.

În seara aceasta, de la ora 18.00, Corona Brașov – CSM Târgoviște, meciul în care fetele noastre vor da totul pentru a rămâne în această confruntare și a juca partida decisivă.

Indiferent de rezultat, fetele noastre au arătat că știu să se bată. Iar acesta e un motiv îndeajuns de întemeiat pentru a le susține în această seară. Hai, Corona!

foto & copyright SportsMedia