”Vrem mai mult decât să ne depășim condiția de echipă nou promovată!”

Cu această atitudine încep ultimele antrenamente ale echipei de baschet înainte de meciul de joi, cu CSM Târgu Mureș.

Echipa din Mureș e una pe care am bătut-o pe propriul teren, în Sala Sporturilor din Târgu Mureș. În urmă cu o lună, a fost 81-88, iar ”visul nebun” al baschetbaliștilor noștri prindea aripi. ”Corona Brașov joacă fiecare meci ca să-l câștige.” spune Horia Păun, coordonatorul secției de baschet. ”Indiferent de adversar!” subliniază el foarte ferm.

”Suntem o echipă cu ambiții, vrem mai mult decât să ne depășim condiția de nou promovată și să oferim meciuri spectaculoase care să ne bucure susținătorii.” Cu siguranță promisiunea legată de spectacol a fost deja luată foarte în serios de echipa noastră: la ultimul meci acasă, băieții noștri au ținut o bună parte în șah una dintre cele mai importante formații ale României, CSM CSU Oradea. S-a terminat 75-81, însă baschetbaliștii Brașovului și-au demonstrat că pot să se bată cu oricine.

Corona Brașov – Târgu Mureș e joi, 28 martie, de la ora 18.15. ”O eventuală victorie ne dă șanse matematice de a prinde un loc în play-off!” Așa traduc Horia și colegii săi ”Vrem să ne depășim condiția de nou promovată!” Să ajungem între primele 8 echipe din țară ar fi o performanță excelentă. Corona Brașov și-a atins deja obiectivul oficial, acela de a termina între primele zece. Dar ce ar fi obiectivele dacă n-ar exista oameni care să vrea să le depășească? Poate doar niște bariere.

Publicul brașovean a arătat la ultimele meciuri de acasă că știe baschet. Acum, la probabil cel mai important meci din campionat pentru noi, prezența suporterilor poate fi decisivă. O victorie cât un vis.

Ar putea fi un vis împlinit joi, la finalul meciului care începe la 18.15, în Sala Sporturilor D. P. Colibași.

 

foto SportsMedia foto SportsMedia