A devenit deja un obicei. Aproape la fiecare sfârșit de săptămână, Brașovul găzduiește meciuri tari în primele ligi ale României. Și, din când în când, nu doar una, ci trei sau chiar patru echipe ale Coronei joacă într-un singur weekend acasă.

Sâmbătă, 23 martie, e o astfel de zi. Handbal, baschet și volei masculin, toate acasă, toate partide importante! Unul dintre acestea cu iz de Cupe Europene…

HANDBAL, ora 15.00 Etapa a 20-a, Liga Florilor MOL.

Corona Brașov se întoarce acasă pentru partida cu CS Dacia Mioveni 2012. Echipa din Mioveni e pe locul 13 și vine după câteva ”cutremure” sezonul acesta. Echipa noastră are nevoie de puncte ca de aer pentru a ieși din zona de foc a clasamentului.

Cu sprijinul publicului brașovean, victoria e posibilă. Experiența ne arată că, în Liga Florilor MOL, jucăm bine cu Mioveni. În Tur, am câștigat în deplasare cu 36-30. Ce va fi acum?

Vedem sâmbătă, 23 martie, de la ora 15.00. Meciul e transmis în direct de ProArena.

BASCHET După handbal, e vremea pentru baschet! CSM Corona Brașov – CSM CSU Oradea e sâmbătă, 23 martie, de la ora 17.15.

Este cel de-al treilea meci din retur și ultimul din seria extrem de dificilă prin care au trecut băieții noștri în 8 zile. În tur, Oradea a câștigat cu 98-87. Dacă comparăm ultimele partide ale celor două echipe, numărul victoriilor este clar în avantajul orădenilor. Însă brașovenii au arătat că știu să se bată și că nu lasă garda jos, indiferent de renumele adversarului.

Vom vedea un meci frumos, pe care iubitorii baschetului din Brașov, în număr tot mai mare, îl vor aprecia cu siguranță. Hai, Corona!

VOLEI MASCULIN Începe Play-off-ul! De la ora 19:30, Corona Brașov se duelează cu Steaua București în cadrul primului meci din play-off.

Corona Brașov a terminat sezonul regulat pe 3, Steaua pe 6. Ambițiile sunt mari. Pentru o echipă cu tradiția Stelei, să reușească un rezultat bun e o obligație. Pentru cea mai mare surpriză a voleiului masculin din ultimele decenii, Corona Brașov, aerul tare al podiumului atrage cu o putere imposibil de neglijat. Va fi, deci, un meci mare la Brașov, primul din seria (cât mai lungă, sperăm noi) din play-off. Dacă câștigăm 2 meciuri cu Steaua, Brașovul ajunge, matematic vorbind, în Cupele Europene!