În mai anul trecut, echipa noastră de volei promova în prima divizie a țării. Astăzi, fetele de la Brașov s-au calificat între primele 8 echipe din campionat! E o performanță ce merită aplaudată. Una care ne arată ce potențial imens are Brașovul.

Suporterii au ocazia să le vadă pe fete mâine, 9 martie, de la ora 14.00, când echipa noastră joacă în penultima etapă din sezonul regulat cu Medicina Târgu Mureș.

”Un meci greu, chiar dacă Târgu Mureș este sub noi în clasament. E o echipă cu un joc solid, care a demonstrat în ultimele 4-5 etape că poate să se lupte cu echipele din frunte. Ne dorim foarte mult să încheiem sezonul regulat acasă cu o victorie, dacă se poate de 3 puncte. Vom face tot ce depinde de noi să abordăm play-off-ul cu un moral ridicat. Obiectivul nostru este îndeplinit de mult dar tot timpul ne dorim să fim mai buni, mai sus și să obținem cât mai multe victorii.“ declară Ciprian Dârnescu înainte de meci. Indiferent de rezultat, Corona Brașov este în play-off.

„O să fie un meci dificil, ne dorim foarte mult să aducem o victorie de 3 puncte!” adaugă Simina Străchinescu, jucătoare care s-a format la formația din Târgu Mureș, pentru care a evoluat 4 sezoane.

Probabil cel mai important lucru în toată această evoluție a echipei noastre rămâne faptul că ”viitorul sună bine” ar putea fi un clișeu care funcționează la Brașov. Și voleiul feminin nu e singurul exemplu.

Hai, Corona!