Sâmbătă, 9 martie, e meci mare în Sala Sporturilor D. P. Colibași din Brașov: Corona Brașov, echipa care a promovat sezonul acesta și a ajuns între primele 10 din România va juca cu Constanța.

E o echipă pe care am întâlnit-o vara trecută într-un amical tot la Brașov: ”Sunt mulțumit de atitudinea și implicarea sportivilor noștri.” declara atunci antrenorul Ionuț Bâscoveanu. Era primul meci de pregătire din seria de dinaintea ”sezonului foarte greu” pe care îl aștepta Ionuț. Atunci am învins cu 92-72.

6 luni mai târziu, ”suntem în Top 10 și toate echipele din această fază au valoare. Cu excepția echipelor din Cluj și Oradea, toate celelalte echipe au un număr asemănător de victorii. Din punctul meu de vedere, toate meciurile sunt echilibrate.” E un nou meci cu Constanța, de data aceasta oficial și foarte important pentru noi. ”Nu voi renunța la șansa noastră de a ajunge în play-off” spune antrenorul principal. E ”visul nebun” al baschetului brașovean, cu atât mai mult cu cât această echipă abia a promovat în prima ligă.

Deci, nu uitați! Sâmbătă, 9 martie, de la 19.30: CSM Corona Brașov – CSM CSU Constanța. Ne vedem la sală!

Hai, Corona!