CSM Corona Brașov întâlnește vineri, 8 martie de la ora 15.00 echipa CSM București în etapa a 18-a a Ligii Florilor MOL la handbal feminin. Va fi un duel greu pentru ocupanta locului 11 în clasament cu singura echipă neînvinsă din acest sezon.

”Orice meci cu o echipă puternică este un meci care nouă ne e extrem de folositor. CSM București e o echipă foarte bine pusă la punct, care nu o să trateze deloc ușor meciul de vineri cu noi.” declară antrenorul Iulian Stamate înainte de partidă.

”Nu ne vom da la o parte, vom intra încrezătoare în meci.” spune extrema stângă Cristina Iordachi. Cu o lungă experiență în Liga Florilor, interul Ștefania Lazăr nu crede că aceasta este cea mai puternică echipă a CSM București pe care a întâlnit-o în cariera sa. ”Dar nu este departe.” completează ea. Cât despre șansele Coronei ”Chiar și cei mai buni pot avea o zi mai puțin bună.” spune Ștefania.

Partida CSM Corona Brașov – CSM București începe vineri, la ora 15.00, în Sala Sporturilor D. P. Colibași din Brașov. Sala va fi din nou plină, așa cum a fost și la ultimele 3 partide ale Coronei. Încă o dovadă că brașovenii așteptau cu sufletul la gură marile dueluri ale Ligii.

 

foto SpportsMedia