”Nici măcar Moș Crăciun nu ne-ar fi putut aduce un asemenea cadou!” spunea antrenorul echipei de volei masculin, Laurențiu Lică, la sfârșitul anului trecut. Noua, proaspăt promovata echipă a Brașovului încheia anul 2023 pe locul 1, după un șir entuziasmant de victorii consecutive. Dar, noul, proaspătul antrenor al Coronei avea un vis măreț.

2024, sfârșit de ianuarie. Corona primește o corecție dură de la Rapid: 0-3 acasă, după 12 victorii la rând. ”Ce s-a întâmplat? E dovada că nu suntem invincibili!” Din nou, Laurențiu Lică reușea să ia presiunea de pe jucători și să ofere un exemplu de cum trebuie tratate atât victoriile, cât și înfrângerile.

Echipa pare să se hrănească cu felul acesta de a trata lucrurile al antrenorului său. Pentru că în următoarele 2 partide, brașovenii au jucat excelent și au câștigat din nou. Corona Brașov rămâne pe primul loc în Divizia A1, iar Moș Crăciun arată tot mai des că nu doar că există, dar că și lucrează cot la cot cu cei care se bat pentru miracolele lor.

Urmează să ne viziteze la Brașov o altă echipă de tradiție: Explorări Baia Mare. Un alt duel important pentru noi, o altă încercare a echipelor cu tradiție de a doborî ”zidul brașovean.”

foto SportsMedia