Jucătoarele și stafful echipei de handbal s-au reunit la Brașov pe 10 iulie. Sunt primele zile pe care fetele și antrenorii lor le petrec împreună înainte de începutul noului sezon, unul extrem de important pentru Brașov: marchează întoarcerea în Liga Florilor MOL, un moment pe care l-am așteptat cu toții foarte mult.

Primele jucătoare transferate s-au alăturat grupului la sala de forță, unde preparatorul fizic Liviu Dumitru a organizat testele care vor arăta de unde pleacă jucătoarele. Ștefania Lazăr, Anica Gudelj, Bobana Klokovac și Matea Pletikosic au făcut primul antrenament alături de noile lor colege.

Cât privește celelalte jucătoare, cu excepția angolezei Wuta Dombaxe, toate handbalistele cu care Corona Brașov a încheiat sezonul trecut rămân la Brașov. Cum vor fi ele împărțite între echipa senioarelor și cea de tineret vom afla după perioada de pregătire.

Celelate jucătoare transferate, ”Zizica” Azenaide Carlos și Alisia Boiciuc urmează să ajungă și ele la Brașov. Alisia, sperăm noi, cât mai târziu, adică cât mai spre sfârșitul Campionatului European de tineret…