Huba Bors va continua să joace pentru următoarele două sezoane la Corona Brașov! El este de șapte sezoane alături de formația brașoveană, fiind parte a nucleului de bază al Coronei !

Fundașul în vârstă de 28 de ani s-a născut la Miercurea Ciuc și a jucat pentru formația din Ciuc timp de șapte sezoane, ca junior și apoi senior. Din 2017, Huba joacă la Corona Brașov alături de care a fost de patru ori campion național!

Huba Bors evoluează în echipa națională a României, iar la ultima participare a României s-a remarcat printr-un moment unic, când a intrat în poarta naționalei și a avut 2 parade senzaționale!

Fundașul Coronei este bucuros să continue la clubul nostru: ”Datorită conducerii clubului Coronei și a suporterilor minunați am luat decizia de a semna pentru încă 2 ani. Pe lângă asta am avut în vedere siguranța si stabilitatea clubului, ceea ce a contat foarte mult pentru familia mea. Mă bucur enorm de creșterea numărului de suporteri prezenți meci de meci alături de echipa noastră și de-abia aștept începutul noului sezon!”

Mult succes, Huba!