Cel mai longeviv jucător al Coronei Brașov, Patrik Polc, a semnat pentru alți doi ani cu Corona Brașov. Portarul în vârstă de 38 de ani a jucat 12 sezoane pentru formația din Brașov, iar apelativul lui este ”The Wall” grație evoluțiilor sale excelente!

Patrik s-a născut la Krupina, în Slovacia și a jucat primii ani la HKM Zvolen (Slovacia) și un an la  Vojvodina Novi Sad (Serbia). În 2007 ajunge în România, unde joacă timp de doi ani pentru Miercurea Ciuc. Urmează un sezon în Slovacia la HK Spisska Nova Ves, iar în 2010 ajunge în Brașov, orașul care avea să îi devină a doua casă!

Din 2010, cu un singur an întrerupere, Patrik Polc a apărat poarta formației din Brașov, fiind unul dintre cei mai talentați, muncitori și iubiți jucători ai Coronei.  Din 2018 este unul dintre portarii naționalei României.

Patrik Polc„Mulțumesc Coronei Brașov că mi-a oferit o nouă oportunitate să îmi continui cariera în Brașov. Sunt atât de fericit în acest loc pe care îl iubesc și în care simt dragoste. Pentru mine și familia mea, Brașovul a fost tot timpul numărul unu și va fi pentru totdeauna, pentru că acesta este locul pe care îl numim Acasă! Iubesc această echipă și abia aștept să încep noul sezon! Mulțumesc!”

Mult succes, Patrik!