Din puternicul campionat nord-american, via un sezon în liga engleză, vine la Brașov atacantul Jared VanWormer!

Jucătorul, în vârstă de 29 de ani, este născut în Traverse City, Michigan (USA) și a jucat în sezonul trecut pentru Manchester Storm, în Anglia (EIHL).

Înainte de a trece Oceanul către Europa, Jared a întărit liniile de atac ale mai multor echipe din ECHL, AHL și NCAA.

Kansas City Mavericks, Jacksonville Icemen, Missouri Mavericks și Allen Americans sunt formațiile unde a activat, cu succes, Jared van Wormer în ECHL.

De asemenea, în cariera sa a jucat 14 partide în AHL pentru Milwaukee Admirals, Colorado Eagles, Stockton Heat și Cleveland Monsters.

VanWormer a jucat hochei în facultate la Ferris State University, unde a acumulat 60 de puncte în cele 136 de meciuri adunate de-a lungul a 4 ani.

În ultimul sezon, alături de Manchester Storm (Anglia), el a jucat 54 de partide și a acumulat 43 de puncte!

Bine ai venit în România, Jared! Bine ai sosit la Brașov!

Din echipa Corona Brașov fac parte pentru sezonul 2022 – 2023: Jacob Sweeney, C.J. Garcia, Kevin Domingue, Pavlo Borysenko, Chase Schaber, Buda Gabor, Gajdo Tamas, Gajdo Balazs, Rareș Vasile, Andrei Vasile, Owen Williams, Albert Zagidullin, Zoltan Toke, Matyas Kovacs, Radim Valchar, Roberto Gliga, Patrik Polc și Bors Huba. Alături de echipă va fi și antrenorul secund Strenk Hunor.

Corona Brașov va evolua în Erste Liga și în sezonul 2022-2023, formația brașoveană obținând licența pentru acest campionat.

Foto: Pagina personală de FB Jared VanWormer