Clubul Corona Brașov anunță că echipa de hochei seniori va evolua în sezonul următor exclusiv sub denumirea și însemnele clubului CSM Corona Brașov.

Echipa de hochei nu va mai folosi însemnele și denumirea Brașov Wolves.

Marca Brasov Wolves este deținută de o persoană fizică care a solicitat încetarea utilizării logo-ului și a mărcii Brașov Wolves în toate activitățile desfășurate de club și/ sau în relație cu sportivii, partenerii, sponsorii și consumatorii.

Totodată, managementul clubului CSM Corona Brașov consideră firesc ca toate echipele și sportivii clubului să evolueze sub aceleași însemne și aceeași denumire.

„Corona Brașov este un brand puternic și consider că este normal ca toate echipele să evolueze sub acest brand și să contribuie la promovarea clubului și a orașului Brașov. Echipa de hochei va beneficia de tot sprijinul în promovarea imaginii și a rezultatelor sale și va fi parte activă în construcția imaginii clubului Corona Brașov” a declarat Radu Miclăuș, directorul CSM Corona Brașov.

Comunicarea oficială privind activitatea echipei de hochei se va face exclusiv prin pagina oficială de Facebook a clubului și pe site-ul clubului www.coronabrasov.ro.