Sorina Tîrcă s-a transferat definitiv la Rapid București, după ce a evoluat în sezonul 2021-2022 pentru echipa bucureșteană, împrumutată fiind de la Corona Brașov.

Formația bucureșteană a ținut să o păstreze pe Sorina pe postul de inter stânga și a perfectat transferul, de curând, cu CSM Corona Brașov.

După semnarea transferului, directorul CSM Corona Brașov, Radu Miclăuș, a declarat:

Mă bucur că Sorina joacă, în continuare, în Liga Florilor, în formația care a câștigat anul acesta campionatul și are posibilitatea să își demonstreze valoarea în competițiile naționale și internaționale. Transferul jucătoarei a fost o soluție win-win pentru ambele părți, clubul Corona încasând o primă de transfer de 20.000 euro și 25% din valoarea unui eventual transfer ulterior, în condițiile în care contractul jucătoarei prevedea că, în cazul nepromovării Coronei în prima ligă, ea este liberă de contract”.

Sorina Tîrcă are 23 de ani și a jucat pentru Corona Brașov din anul 2015 până în 2021, când a fost împrumutată la Rapid București. A fost componentă a naționalei U17 și U19. Este campioană națională în 2022.

Mult succes, Sorina!

 

Sursa foto: Pagina oficială: Handbal Rapid București | Facebook