CSM Corona Brașov a pierdut cu 31-32, pe teren propriu, meciul cu CSM Unirea Slobozia, din etapa a 25-a a Diviziei A. La pauză brașovencele erau conduse cu 5 goluri (12-17) și, din păcate, nu au găsit resursele necesare pentru a închide diferența de scor până la finalul partidei, formația adversă aflându-se în permanență în avantaj.

Partida a fost una dramatică, marcată de ratări numeroase din partea Coronei și de un joc mai bun, dublat de un moral superior, al jucătoarelor din Slobozia.

Corona s-a bucurat astăzi de întreaga susținere a galeriei, dar nu a găsit calea spre victorie. Echipa de la poalele Tâmpei a ratat astfel șansa de a juca barajul de accedere în Liga Florilor.

Deși Corona are un număr egal de puncte, victorii, egaluri și partide pierdute ca și ocupanta locului 3, formația din Slobozia este cea care va juca barajul, aceasta având două victorii în fața Coronei, atât în deplasare, cât și pe teren propriu.

Antrenorul Alin Bondar a declarat la finalul meciului:

„Felicit spectatorii prezenți la acest joc! Au fost admirabili! Au luptat alături de noi extraordinar! Din păcate, noi nu am fost la nivelul lor! Am dezamăgit și am ratat în această seară tot sezonul! Păcat de toată munca depusă! Nu vreau să caut nicio scuză și, cu siguranță, asta nu mă va ajuta!”

Marcatoarele Coronei Brașov au fost: Monica Bărăbaș 4 goluri, Patricia Moraru 7, Ana Maria Vacariu 7, Sarah Darie 2, Gabriela Dumitrașcu 1, Cristina Iordachi 6, Flavia Munteanu 2, Patricia Vizitiu 2.

Ultimul joc al Coronei din acest campionat va avea loc în deplasare, duminică 29 mai, în compania formației CSM Roman.