• Meciul are loc miercuri, 23 martie, la Sala Sporturilor „D. Popescu-Colibași”
  • SCM Gloria Buzău este câștigătoarea Cupei României, ediția 2021

Fanii handbalului au ocazia să vadă un meci de handbal de calibru, între formația orașului Brașov și câștigătoarea en-titre a Cupei României, SCM Gloria Buzău!

Echipa din Crâng este una dintre formațiile de top din handbalul românesc, aflată  momentan pe poziția a patra în Liga Florilor, ceea ce creează, pentru meciul de miercuri, premisele unui adevărat spectacol handbalistic!

 

Fanii handbalului sunt așteptați miercuri, 23 martie, începând cu ora 18:30 să încurajeze elevele antrenorului Alin Bondar, care se vor lupta să joace de la egal la egal cu adversarele din Buzău.

Înaintea partidei din turul 2 al Cupei României Fan Courier, Alin Bondar, antrenorul principal al Coronei, declară:

„Miercuri seara vom avea un joc important! Vom întâlni câștigătoarea Cupei României la Brașov! Este un meci important pentru tânără noastră echipă, un joc ce, așteptăm noi, să ne crească încrederea în forțele proprii! Sper să avem o evoluție bună în teren, iar jucătoarele noastre să iasă de pe teren mulțumite că s-au bătut de la egal la egal cu o echipă foarte bună a Ligii Florilor și că au dat tot ce a fost mai bun din ele!”

Pentru meciul de miercuri s-au pus în vânzare bilete în valoare de 10 lei. Biletele pot fi achiziționate online de pe site-ul iaBilet.ro și din rețeaua iaBilet, precum și de la Sala Sporturilor, înaintea meciului.

Prețul biletelor pentru meciurile din Divizia A rămâne neschimbat (5 lei).

Haideți să le încurajăm pe fetele Coronei la acest meci important! Hai Brașovul, hai Corona!