Elevele lui Alin Bondar au învins astăzi, pe teren propriu, incisiva echipă CS Activ Prahova Ploiești, în etapa a 16-a a Diviziei „A” la handbal feminin!

Scorul final a fost de 34-27 (17-13) și a adus Coronei cea de-a 11 victorie din campionat, ridicând la 34 numărul de puncte acumulat în cele 14 jocuri disputate până acum în Divizia „A”.

Partida a fost găzduită, de data aceasta, de Sala Metrom.

Întâlnirea de astăzi a pus față în față două echipe determinate să joace la victorie și a încântat spectatorii prezenți în număr mare în tribune, printr-un joc dinamic, în viteză.

Mulțumit de rezultat și de jocul elevelor sale, după meci, Alin Bondar a declarat:

„Felicit întreaga echipa pentru seriozitate! După jocul cu Galați, astăzi, probabil, am avut cea mai bună evoluție pe teren propriu! Am întâlnit o echipă incomodă, care ar fi trebuit, probabil, să fie mai sus în clasament! Eu țin să felicit și adversara din Ploiești pentru joc, dar și pentru că a abordat jocurile cu CSM Galați hotărâtă și la victorie!”

Pentru Corona au marcat: Patricia Moraru 11 goluri, Ana Maria Vacariu 8, Valentina Soreanu 1, Elena Voica 3, Alexandra Dumitrașcu 3, Cristina Iordachi 1, Patricia Vizitiu 6, Szidonia Ordog 1.

Partida a fost arbitrată de A.Nacu și A.Rucoi.

Următorul meci al Coronei din Divizia A va avea loc duminică, 20 martie, în deplasare la Sf. Gheorghe, în compania formației locale, CNE Sf. Gheorghe. Ulterior, pe 23 martie, Corona întâlnește SCM Gloria Buzău în turul 2 al Cupei României Fan Courier.

Felicitări, fetelor! Felicitări, Alin Bondar pentru victorie! Hai Brașovul, hai Corona!