Sportiva Coronei Brașov, specialistă în probele de viteză, ia startul în acest weekend la Cupa Mondială de la Crans Montana (Elveția)

Ania Caill încheie seria participărilor în Cupa Mondială în Elveția, după ce a concurat la etapele de Cupă Mondială de la Zauchensee (Austria), Cortina d’Ampezzo (Italia) și Garmisch-Partenkirchen (Germania). În acest sezon, Ania a mai concurat în ale câteva concursuri FIS și în Cupa Europei la Val di Fassa (Italia) și Crans Montana (Elveția).

Schioarea noastră va participa în ambele zile în proba de coborâre și își va măsura forțele cu unele dintre mai puternice sportive din lume, multe dintre ele prezente și la Jocurile Olimpice de la Beijing, competiția la care Ania nu a reușit, din păcate, să fie prezentă.

Întrecerile se desfășoară pe pârtia Mont Lachaux, cotată ca fiind una dintre cele mai dificile din circuitul Cupei Mondiale.

În cele două antrenamente oficiale cronometrate, desfășurate ieri și astăzi, la Crans Montana, Ania a sosit la o diferență de +6,37s, respectiv +4,47s față de primul timp.

Ania se află în Top 100 ale celor mai bune schioare în proba de coborâre.

Succes, Ania!