• Junioarele 1 au învins CSS Dinamo Brașov în ultima etapă din circuitul regional și s-au calificat în grupa „Valoare”
  • La fel, junioarele 2 și 3 au urcat în grupele „Valoare” în campionatele în care evoluează

Echipa de junioare 1 a învins ieri, în etapa a 14-a, CSS Dinamo Brașov, cu scorul de 37-13 (16-7). Meciul s-a desfășurat pe terenul Coronei, în sala Metrom.

Corona a terminat circuitul regional pe locul 2 în grupa D, cu 22 de puncte, în spatele liderului ACS Sepsi SIC Sf. Gheorghe, care are 28 puncte. Pe locul trei se află CSS Odorheiul Secuiesc cu 15 puncte.

Competiția junioarelor se desfășoară în sistemul: Tur – Retur (Grupe geografice), Tur – Retur (Grupe principale – Grupe „Valoare” și Grupe „Speranță” ) și Turneu Final („Valoare” și „Speranță”).

Junioarele 1 s-au calificat într-una dintre cele 3 grupe „Valoare”. Corona merge din grupa D în grupa „Valoare” 2, acolo unde se va intersecta cu CSM București, CSU Știința București și LPS Slatina.

Vor urma etape de foc pentru fetele noastre, dar le vom ține pumnii, să aibă o evoluție cât mai frumoasă! Echipele clasate pe locurile 1 și 2 din cele 3 grupe principale, precum și primele două cel mai bine clasate echipe de pe locul 3, sunt cele care se califică la Turneul Final „Valoare”.

Echipa actuală a junioarelor 1 a avut un parcurs îngreunat de accidentările Raissei Marin și Medeei Iordan, jucătoare de bază care sunt în recuperare timp de 9 luni, de plecarea Mirunei Nicolau care a ales să își definitiveze studiile în Germania, precum și de trecerea la seniorat a unora dintre fetele care au câștigat anul trecut titlul național. Cu toate acestea, junioarele noastre se luptă meci de meci pentru a da tot ce au mai bun pe teren și a obține rezultate deosebite!

Felicitări, fetelor și Mihaelei Ciobotariu, antrenoarea de suflet a junioarelor 1! Vă dorim mult succes în continuare!

Junioarele 2 și 3, în frunte!

Echipele de junioare 2 și 3 s-au calificat, și ele, de data aceasta de pe prima poziție în grupele geografice, în grupele „Valoare”!

Astfel, formația de junioare 2 antrenată de Dumitru Berbece, va evolua în grupa valoare alături de  ACS Sepsi Sic Sf. Gheorghe, CSM VSK Csikszereda Miercurea Ciuc, CSS Caracal, CS Chimia Rm. Vâlcea și CSM Tg. Jiu.

Formația junioarelor 3, antrenată de Mihaela Adam, va evolua în grupa valoare, alături de echipe din grupele D, E și F: CSU Știința București, CSM București, CSM Ploiești, CSS Buzău și ACS Sporting Ghimbav.

Alina Teslărașu, antrenor coordonator al centrului de copii și juniori, declară:

„Toate junioarele au muncit mult și au reușit să se califice în etapa a doua a campionatului. Vom fi alături de ele în continuare, pas cu pas și sperăm să aducem Brașovului victorii și jocuri frumoase. Le urez mult succes tuturor jucătoarelor și antrenorilor”.

Felicitări Mihaela Adam și Dumitru Berbece pentru reușită. Vă ținem pumnii să aveți un parcurs excelent și în continuare!

Bravo, fetelor! Bravo, antrenorilor! Felicitări, antrenorului coordonator al centrului de copii și juniori, Alina Teslărașu! Mult succes!