• Elevele lui Alin Bondar înving relaxat ACS Spartac București
  • Scor istoric, la o diferență de 40 de goluri

Sala Sporturilor „D. Popescu-Colibași” a găzduit astăzi, 22 ianuarie, meciul de handbal feminin dintre CSM Corona Brașov – ACS Spartac Bucuresti, din etapa a 11-a a Diviziei A, seria A.

Aflată înaintea rundei pe locul al treilea în clasament, Corona a trecut, lejer, de ultima clasată, cu scorul de 56-16 (29-5) și a avansat pe poziția secundă, după liderul CSM Galați.

Până în prezent, Corona are 9 partide jucate, cu șapte victorii, un egal și o înfrângere, iar ACS Spartac București nu a reușit nicio victorie în acest campionat.

Marcatoarele Coronei Brașov au fost: Brigitta Bitay 7 goluri, Medena Păcurariu 2, Valentina Soreanu 9, Diana Golanu 2, Monica Barabaș 4, Ana Vacariu 3, Bianca Voica 6, Sarah Darie 4, Gabriela Dumitrașcu 5, Cristina Iordachi 10, Patricia Moraru 2, Szidonia Ordog 2.

Corona va juca în deplasare în etapa a 12-a, pe 30 ianuarie, pe terenul celor de la Unirea Slobozia. Formația din Slobozia se afla pe locul 4 înaintea etapei a 11-a, cu 19 puncte acumulate din 8 meciuri (6 victorii, un egal și o înfrângere).