• Mihaela Hogaș și Cosmin „Mex” Nedelea reprezintă Brașovul la evenimentul care se va desfășura în weekendul 22-23 ianuarie, la Innsbruck

Sportivii Coronei Brașov, Mihaela Hogaș și Cosmin „Mex” Nedelea participă între 22 și 23 ianuarie 2022 la finala Cupei Mondiale U23 de la Innsbruck, Austria.

Mihaela Hogaș va lua startul în probele de 500 și 1.000 metri, probe în care va „alerga” și la Jocurile Olimpice de la Beijing, iar colegul ei de club și de antrenament, Cosmin „Mex” Nedelea va concura în probele de 500m, 1000m, 1500m și Team Sprint.

Sportivii Coronei au concurat în această iarnă la două Cupe Mondiale și la Campionatul European de patinaj viteză. Înaintea campionatului, Bogdan Stănescu, antrenorul celor doi sportivi, declara că speră să cucerească o medalie la Innsbruck.

Mihaela Hogaș are „antecedente”, ea câștigând deja o ediție a Cupei Mondiale U23 în proba de 500 metri în anul 2020.

La finala Cupei Mondiale de neoseniori participă 191 de sportivi din 24 de țări.

Vă reamintim că sportiva Coronei Brașov a acumulat, în timpul sezonului de calificare la Jocurile Olimpice, punctele care îi permit să concureze în cea mai importantă competiție sportivă a lumii, alături de “crema” patinatoarelor de viteză!

Mult succes Mihaela, Cosmin și Bogdan! Vă ținem pumnii!