Handbalistele junioare ale Coronei Brașov demonstrează că sportul de performanță nu înseamnă sacrificarea performanței școlare.

Suntem mândri de junioarele noastre, care au terminat cu medii foarte bune liceul și au intrat la facultate în acest an, un an special, în care, vă reamintim, au reușit să cucerească titlul de campioane naționale!

Câștigarea primului loc în campionatul național reprezintă cea mai mare încununare a activității sportive a junioarelor de la Corona Brașov.

Pregătite de Mihaela Seifer-Ciobotaru și Eugen Ciulei, sub coordonarea antrenorului Alina Teslărașu, junioarele 1 au adus orașului Brașov un titlu național de care suntem mândri, un titlu care va rămâne în palmaresul lor sportiv și cel al grupării brașovene ca una dintre cele mai frumoase realizări sportive.

Pentru a-și adjudeca titlul de campioane, tinerele handbaliste ale Coronei au muncit ani și ani de zile: de la primele pase cu mingea, la mii de ore petrecute în sala de sport, la zeci de cantonamente centralizate și la sute de meciuri jucate în întreaga țară.

Fetele acestea sunt în sala de sport de la 8-10 ani, timp în care au mers la școală – ca toți ceilalți elevi ai Brașovului, dar au participat și la antrenamente: la început de 3-4 ori pe săptămână, apoi aproape zilnic și, în continuare, trecând la nivelul superior, chiar de două ori pe zi. Doar așa se poate face performanța sportivă. Și datorită colaborării club – antrenor – sportiv – părinte, aceste fete au reușit să facă și performanță școlară!

Le felicităm pe sportivele Coronei pentru absolvirea liceului, cu medii foarte bune la bacalaureat și, în plus, la licee și colegii cu renume în Brașov:

  • Colegiul Național „Dr. Ioan Meșotă” – Nicolaua Miruna Andreea, Golanu Diana Ștefania, Colț Mădălina Cristina, Iordan Medeea;
  • Colegiul Național „Andrei Șaguna” – Vasi Alessia;
  • Colegiul Național „Grigore Moisil” – Enescu Alexandra Maria, Manta Alexia Marina, Păcurariu Medena;
  • Colegiul Național Unirea – Marin Raissa Natalia, Soreanu Valentina, Iordachi Cristina;
  • Colegiul Național „Nicolae Titulescu” – Hlipcă Alexandra Maria;
  • Colegiul de Științe ale Naturii „Emil Racoviță” – Constantin Laura;
  • Colegiul Național Economic „Andrei Bârseanu” – Maxim Diana Georgiana, Rădoi Raluca;
  • Colegiul Național „Mihai Viteazu” Sf. Gheorghe – Ane Marie Viorica Gheorghe;
  • Colegiul Tehnic „Mircea Cristea” – Postică Alina;
  • Colegiul Tehnic „Remus Răduleț” – Vieru Sorina.

Mediile la bacalaureat ale handbalistelor Brașovului demonstrează că învățătura a fost pe un loc cel puțin egal cu performanța sportivă, iar note de 9,60 sau 9,40 le plasează pe fetele noastre printre elevii de vârf ai Brașovului.

Felicitări, fetelor! Suntem mândri de voi!

 

[robo-gallery id=”8279″]