Centrul de copii și juniori de la CSM Corona Brașov dă an de an sportivi loturilor naționale la mai toate disciplinele pe care le are. Astfel de la secția de polo, Lucian Borca a fost convocat la reprezentativa de polo a României U15, care va lua parte la un stagiu de pregătire premergător participării la turneul de calificare pentru Campionatul European din Cehia. Reamintim că în acest moment Lucian Borca  este pregătit de antrenorul Edy Andrei, antrenor la echipa de polo Juniori I.

”Este un tânăr de foarte mare perspectivă, care în ultimii 2 ani de zile a făcut un real progres, crescând de la an la an. Această creștere a avut ca rezultat această convocare la lotul național de juniori. Deasemenea mai trebuie menționat că Lucian Borca a început să prezinte interes și pentru alte cluburi sportive din țară.”, a declarat antrenorul Edward Andrei

Lotul lărgit al naționalei U15 la polo cuprinde în total 31 de sportivi, proveniți, în afară de sportivul de la CSM Corona Brașov și de la echipele CSM Oradea, Steaua București, Dinamo București, Triumf București.

Jucătorul de la CSM Corona Brașov va trebui să se prezinte la reunirea lotului național pe data de 14 mai, la bazinul Floreasca din București. Stagiul de pregătire se va desfășura până în data de 24 mai, iar antrenorii echipei naționale sunt Andrei Mateiași și Eugen Băjenaru.