Echipa de handbal Corona Brașov a jucat miercuri și joi, două partide amicale, în deplasare, cu Universitatea Cluj. Chiar dacă au avut în față o formație care activează în prima ligă, jucătoarele Coronei au avut prestații bune care au făcut-o pe antrenoarea Simona Gogîrlă să declare că echipa este pe drumul cel bun, chiar dacă este conștientă că mai sunt lucruri de pus la punct în joc.
În primul meci, Corona a pierdut la limită, 25-24 (12-10) iar în cel de-al doilea joc, la o diferență de patru goluri, 34-30 (21-16).
Antrenoarea Coronei, Simona Gogîrlă, a declarat după cele două partide cu Universitatea Cluj, că a încântat-o pofta de joc a fetelor dar și jocul fetelor în momente de luciditate, când au pus în practică ceea ce fac la antrenamente. „Au fost două partide foarte bune pentru noi și mă bucur că am putut face această deplasare pentru că este important să ne testăm în compania unor echipe din primul eșalon. M-am bucurat să văd la fete poftă de joc și pot spune că au avut multe momente în care jocul lor a fost așa cum cerem, cu luciditate pe atac și cu o apărare bună. Au apărut însă și acele momente de relaxare de care orice adversar profită. Una peste alta, am văzut progresul pe care mi-l doream dar și punctele slabe la care trebuie să lucrăm. Le felicit pe fete pentru ce au făcut bun și am încredere că împreună vom repara ce este de reparat în jocul nostru, până când încep jocurile oficiale și la noi. Trebuie să ducem nivelul jocului acolo unde știu sigur că această echipă poate fi”.
În prima partidă, pentru Corona au marcat: Gogîrla 6, Bujor 6, Berbece 3, Munteanu 2, Smbatian 2, Ugran 1, Bitay 1, Terzic 1, Darie 1, Kicsi 1., în vreme ce în al doilea joc și/au trecut numele pe lista marcatoarelor Smbatian 8, Gogîrlă 6, Berbece 4, Terzic 4, Olaru 3, Lăcătuș 2, Bărăbaș 1, Bujor 1, Darie 1.